tiistai 24. maaliskuuta 2015

Tarina vailla loppua

"Tarinat eivät aina tarvitse loppua", totesi eräs viisas mies minulle tänään. Voi, miten suuri totuus tuohon sisältyikään. Kun on matkalle lähtenyt, miksi se pitäisikään päättää johonkin tiettyyn tilanteeseen tai tapahtumaan, miksei matka voisi jatkua tästä "ikuisuuteen"? Tietenkin voi, ja miten se tapahtuu? Elämällä hetkessä kiinni, ei tulevaisuudessa eikä menneisyydessä. Taito, mitä täytyykin vielä harjoittaa lisää.

Olen niin iloinen tuosta oivalluksesta! Näin tämä kuva alkaa hiljalleen rakentua. :))))) Ei se kuva vielä valmis ole, mutta mitä sitten. Tässähän on loppu elämä aikaa. Juuri nyt tuntuu siltä, etten enää (tai ainakaan toistaiseksi - hih-hih!) tarvitse deittiappseja elämää rakentaakseni, en ole tarvinut hetkeen, enkä ole niitä kaivannut. Toinen toistaan hienompia ihmisiä tulee vastaan kaikkialla minne kuljen. Nautin siitä suunnattomasti, sydän auki kulkemisesta, ihmisten läsnäolosta sekä ajasta itseni kanssa. Jossain heidän joukossaan on myös "se oikea", minulle tarkoitettu...

Nyt kuitenkin hetki kerrallaan ja sitä, mitä vastaan tulee - joku suunnitelma minunkin varalleni on tehty! Sen tiedän. Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti