maanantai 2. maaliskuuta 2015

SHIT!

Radiossa annetaan juuri ohjeita työpäivän sujuvoittamiseen: "keskity vain yhteen asiaan kerrallaan..." Mutta entä jos keskittyminen ei kerta kaikkiaan onnistu? Entä jos ajatukset karkailevat paikkaan, mitä en itsekään tunnista? Entä jos...?

Vaikka jokseenkin pragmaattinen järki-ihminen olenkin, päädyin illalla kummastelemaan oloani. Aamulla tuo pöpperö ei ottanut hälvetäkseen liian lyhyiden yöunien johdosta ja nyt... Taas se olo vyöryy päälle kuin yleinen syyttäjä! Mitä ihmettä on tapahtumassa...? Taidan tarkistaa asian seuraavalta "henkiseltä suunnannäyttäjältäni" (www.astro.fi/astrokalenteri)...

***

No niin. Ei se olo ainakaan selkiytyvän näytä, ei edes tai ainakaan ulkopuolisten tulkintojen perusteella: "Tällä jaksolla käyt läpi melkoista alitajuista prosessia sisimmässäsi. Sinulla on ulottuvillasi jotain hyvin merkittävää, josta et kuitenkaan pysty luomaan selvää kuvaa päivätajuntaasi" tai eräästä toisesta kohdasta poimittuna: "Sinulta kysytään suurta luottamusta omiin tunteisiisi, rohkeutta niiden seuraamiseen ja avointa ymmärrystä suuriakin vastoinkäymisiä kohtaan" ja sitten toisaalta: "Muista että nyt asiat menevät aina oikeaan suuntaan tapahtui sinulle sitten mitä kauheuksia tahansa." Miten ne voivat sen tietää... Siinäpä kysymys pohdittavaksi!

Keskity tässä nyt sitten työntekoon?!? Ihanaa antaa tunteen viedä, järki pysykööt nyt lomalla näissä asioissa, kun ei siitä apua näytä olevan.

Tervetuloa kevät - olen niin valmis, Kuningasidean tahtiin tänään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti