perjantai 6. maaliskuuta 2015

"0100100 - sieltä löytyy kaikki...

... nimi taikka numero, osoite tai DEITTI", lauloi esimurrosikää tavoitteleva kuopukseni hetki sitten... Pitäisikö sinkkuäidin olla iloinen mokomasta, vai sittenkin jotain ihan muuta?!!

Todella tiukka viikko alkaa olla selätetty, ja on aika laskeutua viikonloppuun. Luvassa on iloinen illanvietto hyvän ystävän seurassa ja keväthenkinen katselmus yöhön. Tai niin on ainakin suunniteltu. Sen aika on kuitenkin vasta huomenna.

Viikko on ollut kummallinen; samaan aikaan rauhallinen ja levoton, hyvä ja hirveä, energinen ja nuutunut. Onneksi perjantai-iltoihini kuuluu harrastus, joka tänäänkin johdatti minut ulos tuosta monisävyisen, mutta monin tavoin hyvän, viikon pyörityksestä. Tunnin ajan sain antautua kizomban & rumban rytmeihin, antaa hien virrata ja kehon keinua musiikin tahtiin... tietysti... mukavaa olisi ollut tanssia niitä myös miehen seurassa, ja jossakin muualla koulun liikuntasalissa!

Pienistä hetkistä on hyvä elämä tehty, eikä koskaan voi tietää, milloin se yllättää... Iloista ja rentouttavaa viikonloppua!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti