maanantai 6. heinäkuuta 2015

Ansaitset parempaa

KIITOS ensimmäisistä kommenteista tässä blogissa. Vaikka kirjoitan tätä pitkälti omaa päätä tyhjentääkseni, tuntuu mukavalta saada viestejä, jotka todentavat lukijoita oikeiksi ihmisiksi. Lupaan jatkossakin kirjoitella kanssanne. <3

Ero repii meistä monia. Se koettelee itsetuntoa, sylkee päälle, haukkuu, tekee arvottamaksi ja mitätöi mennyttä - etenkin, jos on tullut jätetyksi. Jättämisestä minulla ei ole kokemusta, mutta uskon, että koville ihminen joutuu silloinkin.

Lähtiessäsi matkalle tuhkan seasta auringon valoon, on tärkeää, että annat aikaa itsellesi toipua ja nousta jälleen jaloillesi. Pidä huolta omasta hyvinvoinnistasi ja löydä lähellesi sellaisia ihmisiä, joihin voit nojata. Kun voimat riittävät, lähde liikkelle, tee sitä, mikä tuntuu hyvältä. Olet kaunis tai komea - katso vaikka peilistä. Mikään voima tässä maailmassa ei saa sinua uppoamaan. Löydä itsestäsi vahvuus nousta taas lentoon. Usko siihen, että pitkän tien päässä odottaa jotakin uutta ja parempaa (Jukka Poika).2 kommenttia:

  1. Olen kanssasi täysin samaa mieltä... Hyvä kirjoitus. Itse erotessani sain samanlaiset neuvot ja ne toimivat! Kannattaa muistaa, että moni on eronnut ennen ja siksi kannattaa jutella myös jo eron läpikäyneiden kanssa.

    Kirjoitit "annat aikaa itsellesi toipua ja nousta jälleen jaloillesi. Pidä huolta omasta hyvinvoinnistasi ja löydä lähellesi sellaisia ihmisiä, joihin voit nojata". Voiko asiaa enää paremmin tuoda esille. Ensin tulee saada itsensä voimaan taas hyvin, jotta voi jakaa hyvää oloa/rakkautta muille.

    Se minkä lisäisin - EI mitään laastaria tai uutta suhdetta... Ennen kuin on sinut oman eron kanssa.

    VastaaPoista
  2. Juuri näin! Olen samaa mieltä kanssasi laastarisuhteista... jokainen suhde on lopulta laastarisuhde, jos ei ole sinut itsensä kanssa. Se onkin sitten eri asia, koska ihminen lopulta on päässyt tuohon tavoiteltavaan tilaan ja millä sitä voisi mitata. :D

    VastaaPoista