sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Aarteiden perässä

Ensimmäisessä tekemässäni uuden elämän ja vuoden aarrekartassa tärkeimpänä asiana näkyi itsensä vahvistaminen ja se, että siipeni kestäisivät jälleen vuoden 2014 käytyä loppuun. Seuraavana vuonna ydinasiaksi nousi oman kodin onni. Vuoden 2016 aarrekarttani täyttyi intuitiivisesti kuudesta eri ulottuvuudesta; rakkaus ja parisuhde, kotielämä, liikunta ja hyvinvointi, työ, matkailu sekä ystävyys. Ei liene yllätys, että kartan keskiöön asettui rakkaus ja parisuhde, sitä kohti tässä kai on oltu matkalla erosta lähtien.

Lähdin päivällä jäälle lasten kanssa. Ja voi, mikä maanpäällinen taivas se paikka olikaan (kts. kuva)! Niin rauhallista ja ajatonta, täynnä mielenrauhan elementtejä. Siellä kävellessäni minut täytti se saman hyvän olon aalto, minkä kohtasin lukuisia kertoja jo viime vuoden aikana. Tiesin olevani oikealla tiellä. Jostain syystä tunsin, että tämä vuosi olisi kohdallani myös se odotettu rakkauden vuosi. Hurjan mielenkiintoista, ihanaa ja vähän jännittävääkin on nyt lähteä alkaneeseen vuoteen, pitääkö karttaani nostamani asiat jälleen paikkansa edellisvuosien tapaan?! 

Ilmassa olevien merkkejä tulkitakseni... Tinder on ollut viime päivinä yllättävänkin aktiivinen viime syksyiseen nollatilaan verrattuna. Yksi mielenkiintoinen matchi siellä viestittelee säännöllisesti, saas nähdä eteneekö juttu sitä pidemmälle... Ostin myös kuukauden ilo- ja itsetunnonkohotuspaketin eräältä deittipalstalta ja olen käynyt jo yksillä treffeillä. Yrityksen puutteesta minua ei siis voi syyttää, joskaan en ole sieltä helpoimmasta päästä lähtemään treffeille, antamaan avainta kuvakansioon tai edes vastailemaan viesteihin. Kuten sanottu yrityksen puutteesta! XD Mutta mahdollisuudelle olen nyt avannut oven.

Hyvällä mielellä, rentoutuneena, tulevaisuuteen uskoen ja pientä kutinaa vatsan pohjassa potien palaan arkeen huomenaamulla. Kevät, täältä tullaan!


3 kommenttia:

 1. Pienestä kutinasta ei kai koskaan ole haittaa, vaikka elämän pohjavire olisikin tukevasti jo valoisalla puolella :) Tulkoon sinulle se tilaamasi rakkauden vuosi.

  VastaaPoista
 2. Neiti X:n blogista löysin tänne ja huomasin sinun listallasi olevan paljonkin lukemiani blogeja :). Laitanpa sut lukulistalleni :). Minut löytää http://puolinaisenero.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, kiitos! Lähdenkin tästä seuraavaksi vierailulle blogiisi. :)

   Poista