tiistai 29. maaliskuuta 2016

Tarpeeton ärsytyspäivitys

Pääsiäinen poissa kotoa oli juurikin sitä, mitä siltä odotin: Hiljaisuutta, yhdessäoloa lasten kanssa, pitkiä ja hitaita hetkiä toinen toisensa perään. Varsin ideaali tapa rentoutua kiireisen arjen keskellä, siellä, missä sielukin lepää.

Jostain kumman syystä V-käyrä alkoi kuitenkin nousta jo kotimatkalla, eikä sen nousu ole laantunut vieläkään. Pieniä suvannonhetkiä olen toki kokenut, mutta nousussa siis edelleen, enkä edes tiedä, miksi. Tai tiedän, tavallaan. Mutta mikä on jutun syy ja mikä seuraus, siitä en vielä ole saanut selkoa. Asiaan liittyvät kuitenkin lasteni isä (yllättäen, pitkästä aikaa), hänen itsekkyytensä ja häikäilemättömyytensä talousasioissa ja hankinnoissa suhteessa minuun ja lapsiimme, sekä typerät Tinder-miehet, jotka keräilevät matcheja, mutta eivät tee aloitteita, saati vastaa tehtyihin aloitteisiin - kuka tässä kirjekavereita on etsimässä, prkl. Lisäksi ärsyttää hukkaan menneet opetukset, samojen asioiden toistot, katupöly, kuumassa ritilässä poltettu kämmen sekä väliin jäänyt tanssitunti. Että ihan vaan v**** ihan kaikelle.

Oloani parantaakseni söin jäätelön ja itse tehtyä ruokaa. Onneksi osaan edes sen. Ja toki monta muutakin juttua. Mutta kyllä itse tehty ruoka on oikeasti hyvää. Lisäksi ilahduttaa tuo pilvettömältä taivaalta paistava aurinko, pidentyvät illat ja mainio työ. Miehen seuraa tarvitsisin juuri nyt, ihan vaikka vaan pikaisesti, mutta en kenen tahansa miehen, joten se siitä sitten.

Päivitys kuulostaa hampurilaispalautteelta. Olkoot sellainen, itselleni osoitettu, reaaliaikainen arvio tosielämästä.

JK/ Taidankin olla elämäni kunnossa, kun päivitykset alkavat näyttää tältä. Huoh.



2 kommenttia:

  1. Voimahalaus sinne, voi minä tiedän tuon tunteen. Vatuloivat tindermiehet ja eksät, jotka osaavat ärsyttää juurikin sillä erityisellä tavalla joka tuntuu, voi heitä!
    Aurinko ja sen lämpö parantakoon sen minkä pystyy, ja lämpimillä ajatuksilla loput! Tuokoon kevät sinulle vahvojen käsivarsien halauksia ja lisää jäätelöä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myötätunto ja vertaistuki - parasta kaikista. Olet ihana, kiitos! <3

      Poista