keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Hyvää Joulua

Hyvää Joulua Sinulle, joka luet tätä blogia!

Joulurauha laskeutui meille jo muutama päivä sitten. Perinteinen joulustressi jäi historiaan eron myötä, ja ilokseni Joulu on tullut sen jälkeen, kuten aina ennenkin, mutta ilman sen suurempaa hösäämistä. Läheisyys, yhdessäolo ja asettuminen hetkeen ovat olleet  antoisia valintoja.

Muiden ystävien tapaan myös Lastenisä ja nyxänsä kävivät jouluglögillä, ja vietimme hetken yhdessä lasten kanssa. Se tuntui mukavalta. Muistelimme menneitä Jouluja ja kolmen aikuisen erilaisia perinteitä. Kaikki viha, kauna ja katkeruus olivat kadonneet myös jo muistojen joukosta. Oli vain hyvä olla, meillä kaikilla, niin luulen. Ainakin lapset vaikuttivat onnellisilta halattuaan isänsä ja hänen puolisonsa, ja kapsahdettuaan lopuksi minun kaulaani. Jälleen koen valinneeni oikein elämäni risteyksissä. 

Joulu saa nyt tulla sellaisena kuin se on; lasten ja sukulaisten kanssa ja osan aikaa yksin. Tiedättekö muuten, mitä suunnittelin tekeväni, kun lapset jatkavat Joulun viettoon isänsä luokse? XD Ajattelin katsella Netflix-maratonina Silta-sarjan alusta tähän päivään saakka! Väliin vähän suklaata, glögiä ja punaviiniä, kenties lenkki raikkaassa (?) ulkoilmassa ja sitten lisää sitä kaikkea. Yhden vuorokauden verran.

Iloitkaa, ystävät, siitä mitä teillä on. Lämpimiä ajatuksia ja paljon rakkautta! <3



2 kommenttia: