torstai 8. kesäkuuta 2017

Loppu - the end


KIITOS sinulle, blogini lukija, siitä, että olet kulkenut rinnallani, jakanut ajatuksia, muistanut, tukenut ja kannustanut. Mukanaolosi ja läsnäolosi on ollut merkityksellistä, riippumatta motiivistasi tai mukanaolontavastasi.

Kokemuksellinen tarina, Fenix minussa - erosta eroon, on ollut yhden, nelikymppisen, lapsellisen ja ikuiseen rakkauteen uskoneen naisen kertomus luopumisesta, vaikeasta eroprosessista ja itsensä löytämisestä. Se on ollut myös selviytymistarina tuhkan seasta takaisin auringonvaloon.

Tarina päättyy nyt tähän, auringonvaloon. Olen löytänyt itseni, voin hyvin, tunnen oloni onnelliseksi ja tasapainoiseksi. Ei kai ihminen enempää voi elämältään edes odottaa!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin... <33 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle, kun olet antanut seurata elämääsi. Olen niin onnellinen puolestasi! Annat paljon toivoa edelleen täällä surun sumussa suunnistavalle, omaa auringon lämpöä etsivälle. Nyt muistutan taas itseäni, on muutkin selvinneet, siis miksi en minäkin, jonain päivänä.. toivotan nautinnollista "matkaa"ja hyviä hetkiä elämääsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko hyvän voittoon. Usko siihen, että tunteiden käsittely, irti päästäminen ja sydämen äänen rohkea kuuntelu kuljettaa sinutkin aurinkosi valoon. Pyri tunnistamaan se, mitä todella haluat ja pyri erottamaan se egosi manipulaatiosta. Tarkoitan sillä ulkoapäin tulevia odotuksia, vaatimuksia ja toiveita, jotka olet sisäistänyt ikäänkuin omiksi tarpeiksisi ja tahdoksesi. Uskalla hypätä, kun on sen aika. Elämä kantaa kyllä. Sitä ennen on suurta viisautta käsitellä menneisyyden painolasti, painaa lopulta se ovi kiinni ja astua luottavaisena uuteen, mitä se ikinä onkaan. Pyri löytämään onni, hyvä olo ja tasapaino ensisijaisesti itsestäsi, sen jälkeen olet valmis mihin tahansa. Sähköpostiosoitteeni jää voimaan ja tämä blogi olemaan, vaikka päivittämisen päätinkin. Jos siltä joskus tuntuu, ilahduin jokaisesta viestistä.

   Lämmin rutistus alkavaan kesään! <3

   Poista